Ai semnat pentru demitere?

Dacă încă nu ai semnat pentru demiterea lui Iohannis, o poți face online aici ✅. Semnătura ta online ne arată că ne sprijini și ne ajută să știm cum să dozăm campania.

Dacă ai semnat deja online, îți mulțumim! Asigură-te că semnezi și în format fizic, pentru ca să fim siguri că semnătura ta nu poată fi contestată. Ei se leagă de orice.

Semnăturile reprezintă singura unealtă prin care cetățenii pot să pună presiune pe aleși. Dacă nu văd semnăturile, se fac că nu existăm!

Devino lider al schimbării în comunitatea ta! 🏅

Pentru a mișca lucrurile în orașul tău e nevoie să devii un “lider al schimbării”.

  1. Descarcă Lista de semnături 📃, imprim-o pe hârtie și o multiplic-o.
  2. Descarcă materialele informative 🎦 despre argumentele demiterii.
  3. Mergi prin comunitate, vorbește cu oamenii pe care îi întâlnești și explică-le că șansa României este schimbarea iar schimbarea depinde de implicarea noastră, a cetățenilor, prin strângerea de semnături.
  4. Adună semnături pe formularul descărcat și multiplicat de la oameni.
  5. Formează-ți o echipă.
  6. Precum un lider adevărat creează alți lideri.
  7. Trimite-ne periodic listele la sediul nostru ? pentru ca ele să fie centralizate și verifică ca ele să ajungă și de la persoanele din grupul tău.

Fii un lider de opinie autentic! 🙋

Cele mai multe televiziuni, ziare și cei mai mari “influenceri” politici sunt vânduți Sistemului. În epoca rețelelor sociale, noi, cetățenii obișnuiți, putem încă transmite informația necenzurată mai departe, unii către alții.

Informează-te, postează argumentele tale, îndemnurile tale și distribuie frecvent materialele despre demiterea lui Iohannis găsite pe acest site pe rețelele de socializare, servicii de mesagerie 💬 ca Whatsapp etc.

Devino un lider de opinie în grupul tău de prieteni! Fii persoana care aduce informațiile proaspete și necenzurate.

Ajută ca lucrurile să se miște, donând! 🎁

Doar cu ajutorul vostru putem ajungem la românii de pretutindeni. De la orașele mari, la cel mai izolat cătun din România și în cele mai mari metropole din diasporă. Informația corectă trebuie să ajungă la toți românii pentru a nu fi manipulați!

Ei au banii nelimitați ai Sistemului, noi vă avem doar pe voi.

Pentru ca lucrurile să se miște, este nevoie să imprimăm materiale informative, să producem clipuri video pe înțelesul tuturor etc.

Puținul tău are șansa să producă acum schimbarea pe care o așteptăm de 30 de ani!

“Am adunat singur mii de semnături în doar câteva zile! Nu am mai văzut așa ceva… practic toată lumea semnează. Așa ceva nu am mai văzut niciodată, nu mă așteptam să fie chiar așa. Nu îmi vine să cred… toată lumea e unită când semnează, e de nedescris.”

Sorin T., antreprenor, Sibiu, voluntar în campanie