Care sunt argumentele?

  1. A călcat în picioare Constituția, folosind-o în scop personal. A favorizat cu nerușinare PNL-ul său, deși președintele ar trebui să fie al tuturor cetățenilor.
  2. A recunoscut chiar el că nu e apt să fie șeful statului: statul român a eșuat.
  3. Este vinovatul moral pentru miile de morți. Marionetele puse cu încăpățânare de el sunt incapabile să gestioneze criza sanitară.
  4. I-a condamnat pe români la sărăcie cu dispreț, lăsând facturile să crească exploziv; România e producător de energie pentru străini.
  5. A distrus viitorul copiilor închizând școlile și lăsând în paragină sistemul de învățământ.
  6. A tras chiulul de la muncă de fiecare dată când țara avea nevoie de el. În cea mai gravă criză politică și sanitară a fugit în vizită la Piramide și a jucat golf.
  7. Față de eroii neamului nostru este lipsit de respect, nu e prezent aproape niciodată la sărbătorile naționale.
  8. Stă departe de nevoile românilor, preferând luxul de la Cotroceni în locul păcii sociale. Nu mediază între sindicate și patronate, între stat și cetățenii lui.
  9. A generat criza politică actuală în plină pandemie, condamnând oameni la moarte. A caparat Justiția și controlează activitatea guvernului, instituțiile încălcând legi pentru a-i îndeplini ordinele.
  10. Mirosind puterea absolută a început dezbinarea românilor, punându-i să lupte unul împotriva celuilalt, mizând pe lipsa noastră de unitate.

“Eu sunt apolitică… dar este foarte clar că Iohannis trebuie demis! Nici să nu aud de numele lui, nu e bun de nimic, doar se plimbă, n-a făcut nimic…”

Mihaela P., economist, Cluj-Napoca